Methodiek

Op zoek naar een total package bij een fitness in de buurt van centrum Brugge? Een coach die je niet alleen laat afzien, maar advies geeft over hoe je je energie on point houdt, hoeveel rust je lichaam nodig heeft en hoe je ook je mental focus traint? Dan ben je bij Sportif op de juiste plaats.

Een gezonde levensstijl gaat verder dan alleen sportieve activiteiten. Daarom baseren onze trainers de Sportif-methodiek op vier basispijlers: Movement, Nutrition, Mindset & Recovery. Allemaal cruciale aspecten waar en wanneer je ook sport, zelfs bij een simpele work-out.

Movement

Voel je terug beter in je lichaam, dus geeft Sportif je ook de ruimte aan te geven wat je nodig hebt. Onze personal trainers zorgen voor een programma op jouw maat. Opgestaan met rugpijn of net een zware dag gehad op het werk? No problem. Wij passen de training aan en jij gaat met een goed gevoel terug naar huis.

Nutrition

Kwalitatieve voeding is onmisbaar wanneer je een healthy lifestyle nastreeft. Een voedingspatroon dat aansluit bij jouw goals is van groot belang om ook resultaten te behalen. Bij Sportif helpen wij je inzicht te krijgen in je eetgewoontes. Samen met de coach ontwikkel je een gezond voedingspatroon dat haalbaar is en bij jouw levensstijl past.

Mindset

Do you really have what it takes? Voel je je klaar voor verandering? Een doel bereiken vergt veel inspanning en moed, en net daarom schakelen veel mensen de hulp in van professionals. Onze trainers bij Sportif coachen je om de juiste mindset te ontwikkelen die cruciaal is om niet enkel succesvol te zijn, maar dat ook te blijven. Progress is a process.

Recovery

Herstel vormt minstens een even belangrijke pijler als de vorige drie. Iedereen slaapt wel eens slecht of voelt dat ze te weinig rust krijgen doorheen de dag. Veel mensen hebben moeite met het vinden van ontspanning na de inspanning. Bij Sportif leren we je inzicht te verkrijgen in het vinden van een goede balans tussen beide. Of zoals hoogleraar Matt Walker het formuleert: Sleep is your superpower.