Sport in Group

Bij Sportif bieden we naast de persoonlijke sessies ook bredere groepslessen aan. Laat je motiveren door Sporty Spices om je heen en train met anderen onder begeleiding van een ervaren coach. Elke activiteit kent een lage instapdrempel, everybody is welcome!

STRONGER - 45 minuten

Ideaal voor wie graag wat strakker wil worden en afslanken. De focus ligt op krachtoefeningen ter versteviging van het volledige lichaam. Bouw meer spiermassa op en ga voor een optimaal afterburn-effect. Ready to challenge yourself?

 

BURN - 45 minuten

Een training op maat voor wie graag wat kilo's wil verliezen. De focus ligt op het verbranden van calorieën en het verbeteren van de conditie. Daarnaast verstevigen we ook de core van je lichaam, wat helpt tegen onder andere rugklachten. Klaar om jouw summer body klaar te stomen?

BOXING - 45 minuten

Op zoek naar een sportieve uitdaging met wat pit? Met deze workout boks je al die frustraties zo uit je lijf. Je verbrandt niet enkel tot zo’n 600 calorieën per training, maar het is gewoon ook een ideale uitlaatklep. Prepared to kick some ass?

Get Sportif1 workoutGeldig voor 3 weken€15 per sessie
Get Extra Sportif3 workoutsGeldig voor 5 weken€14 per sessie